Blumenberg dompelbad

Wij verkopen dompelbaden van Blumenberg, een Duitse fabrikant van dompelbaden, voetbaden en stortemmers. De dompelbaden van Blumenberg hebben de hoogste kwaliteit van heel Europa. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Én hoe vaak u het dompelbad ook gebruikt, hij blijft 100% waterdicht!

Blumenberg dompelbaden gaan in de lak

Een ongelakte dompelton moet vol blijven staan met water. Anders droogt het hout en gaat de dompelton lekken. Een Blumenberg dompelton is daarom zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gelakt. Hierdoor lekt deze dompelton niet wanneer het hout droogt en trekt er geen zeep, badolie en ander vuil in het hout. De dompelbaden voor buiten worden zelfs met speciale 3 componenten epoxylak behandeld. 

Kenmerken 

De dompelbaden zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het hout is rond geschuurd en huidvriendelijk afgewerkt. Het unieke vertande profiel van de houten duigen is kenmerkend voor een Blumenbergbad. U ziet het op de foto hieronder. Verder zorgt een gelakt bad ervoor dat de dompelton gemakkelijk schoon te houden is.

Én onthoud: hoe vaak u het dompelbad ook gebruikt, hij blijft 100% waterdicht! 

Een dompelbad voor buiten of binnen?

Wij verkopen verschillende dompelbaden van Blumenberg. U kunt ze in de tuin, maar ook binnen gebruiken. Net wat u wilt! Deze mooie dompelbaden zijn namelijk gemaakt van Kambalahout. Dat heeft een goede stevige kwaliteit. Daarnaast zijn de Blumenberg dompelbaden voor buiten speciaal gelakt zodat ze, in weer en wind, waterdicht zijn! 

Verschillende maten

Niet iedereen heeft dezelfde lengte. En een bad dat tè klein is, is niet comfortabel! Daarom hebben wij verschillende maten. Zo kunt u afhankelijk van uw lengte een comfortabel en passend dompelbad bij ons kopen. Bekijk hier welke maten en dompelbaden wij verkopen. Staat uw maat er niet tussen? Wij kunnen ook maatwerk verzorgen.

Advies over de dombelbaden

Houdt u uw dompelbad graag binnen? Bekijk dan ons assortiment dompelbaden voor binnen! Bent u op zoek naar een dompelton voor in de tuin? Kijk dan naar de dompeltonnen voor buiten die wij verkopen. Liever eerst advies? Neem dan contact op met info@bastu.nl of bel 071 888 5 333. 

Levering

Bij Bastu Sauna’s & Hottubs worden de Blumenberg dompeltonnen standaard geleverd inclusief:

  • Laklaag aan de binnen- en buitenkant
  • Houten zitje
  • Houten trapje
  • Verschroomde afvoer met een aansluiting van Ø40 milimeter